Childhome Rotan Wieg Review, Rotanvoorthuis.nl
Reviews

Childhome Rotan Wieg Review

In deze nieuwe rubriek geven wij onze ongezouten mening over de leukste rotan producten. Vandaag behandelen we de Childhome Rotan Wieg. Wij waren op slag verliefd met deze Rotan wieg van Childhome. Gemaakt van hoogwaardige rotan met een natuurlijke uitstraling paste perfect in onze babykamer. Benieuwd wat wij ervan vonden? Lees gauw verder. 

childhome-rotan-wieg-en-matras-40-x-80-cm, rotanvoorthuis.nl

Foto: Fonq.nl

We waren al langer op zoek naar een rotan wieg. Toen we deze online tegenkwamen, waren we verkocht. Via Fonq.nl bestelden we de wieg inclusief matras, dat vonden wij net zo makkelijk. 

Eigenschappen

  • Prijs: € 199,95
  • Gemaakt van hoogwaardig natuurlijk materiaal
  • Wiegje van H 90 x B 63 x D 52 cm
  • Inclusief matras van H 81 x B 42 x D 5 cm
  • Lichtgewicht en makkelijk verplaatsbaar

Let op: hoes niet meegeleverd. Deze koop je er nu los bij voor slechts € 59,99. (Normale prijs: € 69,99). Link: Fonq.nl. Maak je set compleet.

Een echte blikvanger

Allereerst zijn wij compleet fan van de look and feel van deze Childhome Rotan Wieg. Het is een echte blikvanger in de babykamer. Naast het mooie uiterlijk, staat het wiegje op hoge poten waardoor je er snel bij kan komen. 

Over de maker: Childhome

Wist je dat Childhome al 33 jaar producten maakt voor ouder en kind? Met jarenlange ervaring weten ze inmiddels goed hoe ze veilige en comfortabele producten moeten maken. Veiligheid van de kinderen staat voorop. Wij zijn fan! Ze hebben ook hele leuke andere Childhome babykamer accessoires om je babykamer in een handomdraai in te richten en een sfeervolle uitstraling te geven. 

Childhome Rotan Wieg Review shots, Rotanvoorthuis.nlFoto: Childhome 

Waar je op moet letten

De wieg is hartstikke leuk voor je pasgeboren baby. Echter, zodra de baby gaat draaien en zich kan optrekken is het tijd voor een ledikantje. Je baby past ongeveer 5 maanden in de wieg. Optimaal genieten in die tijd! 

Eindconclusie van ons: wij zijn fan!

Naast dat het bedje comfortabel moet is voor onze pasgeboren baby, vinden wij het heel belangrijk dat het perfect past in onze bohemian babykamer. Het is een investering waar je lange tijd plezier van gaat hebben. Onze baby slaapt heerlijk en wij genieten elke dag weer als we de babykamer inlopen. Wat ons betreft een geslaagde aankoop! 

Te koop bij Fonq.nl: Childhome Rotan Wieg en Matras.

Ben jij ook verliefd geworden op deze Childhome Rotan Wieg? Laat het ons hieronder weten in de comments! 

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *